top of page

do 16 sep

|

Amsterdam

Netwerkbijeenkomst Amsterdam Oost

Samen met buurtbewoners, partners, ambtenaren en stadsdeelvoorzitter Maarten Poorter gaan we in gesprek over de stand van zaken in Oost. Welke gesprekken zijn er gevoerd de afgelopen weken? Waar gaan we samen nog meer aandacht aan geven de komende weken en maanden?

Registration is Closed
See other events
Netwerkbijeenkomst Amsterdam Oost
Netwerkbijeenkomst Amsterdam Oost

Tijd & Locatie

16 sep 2021, 17:00 – 19:00

Amsterdam, Javaplein 2, 1094 HW Amsterdam, Netherlands

Over de bijeenkomst

Van 31 juil tot en met 29 september staat de expositie van HEAR ME NOW Amsterdam in de OBA op het Javaplein. En natuurlijk willen wij daar met de buurt en onze partners even bij stil staan, samenkomen, vieren en elkaar inspireren. Daarvoor nodigen wij jullie uit op 16 september. 

Om er een feestelijk moment van te maken zal er een hapje en een drankje zijn en kunnen we samen ook genieten van andere kunstvormen naast de foto's in de expositie. Met poëzie, storytelling en zang. En er is ruimte om met elkaar in gesprek te gaan, over verdere stappen in Oost tijdens en nadat de expositie nog in de OBA te zien is. 

Stadsdeelvoorzitter Maarten Poorter zal de bijeenkomst openen en vertellen waarom we juist in Oost ook deze gesprekken moeten blijven voeren. En hoe de gemeente, onder andere via dit project, de buurt hiertoe inspireert.

Ben jij er bij, meld je dan nu aan, dan houden we daar rekening mee, zowel in de catering als voor de geldende maatregelen. 

D

bottom of page