top of page
HEA_HearMe_design_Facebook_PF_01-02.jpg
HEAR ME NOW AMSTERDAM 

Achtergrond informatie voor OBA personeel

Het is tijd om te luisteren en het gesprek aan te gaan. Een gesprek over consent, seksueel geweld en grensoverschrijdend gedrag. HEAR ME NOW maakt een begin bij jullie in de OBA.

In deze reizende expositie staan 12 krachtige vrouwen centraal. Terwijl je oog in oog staat met de levensgrote portretten luister je naar hun verhaal. Ieder vrouw vertelt hoe ze een stem vond om zich uit te spreken en het taboe rondom seksueel geweld te doorbreken.

 

Hieronder vertellen we in een filmpje meer over het ontstaan van de expositie, over onszelf en over de praktische zaken rondom de expositie. Daarnaast staan hier de data waarop de exposities gepland staan in de verschillende vestigingen. 

Meer informatie over het gehele project en onze activiteiten kan je vinden op:

www.hear-me-now.nl en wij zijn bereikbaar via info@hear-me.nl

Introductiefilmpje over de expostie:

Instructie gebruik QR-code

Planning

OBA Oosterdok, Centrum

Mei 2021

OBA Slotermeer, Stadsdeel Nieuw-West

Juni 2021

OBA Mercatorplein, Stadsdeel West

Juli 2021

OBA Javaplein, Stadsdeel Oost

September 2021

Sociale Kaart
  • Facebook
  • Instagram

Omdat de expositie dingen los kan maken bij de bezoekers is er een sociale kaart opgesteld, dit zijn organisaties in Amsterdam en daarbuiten waar mensen met hun eigen verhaal terecht kunnen, vragen kunnen stellen of hulp kunnen zoeken.

 

Wij zelf zijn geen hulpverleners en jullie zijn dat natuurlijk ook niet. Als mensen vragen hebben wijs ze dan op de sociale kaart. Deze zit bijgevoegd in de folders. En is online op de website te vinden. Voor jullie eigen informatie kan je die ook hier vinden: Sociale Kaart

bottom of page